Visst är det härligt när man hittar ett matrecept med en rätt som både är god och lätt att tillaga. Jag älskar att laga mat, men att laga gourmet som ensamboende under skol- och arbetsdagar kanske inte alltid är det mest stimulerande. Därför kan man spara dessa utmaningar till helger och dylikt. Dock tycker jag att man ska försöka sträva efter att laga så mycket mat som möjligt under veckodagarna. Jag har kommit fram till att jag blir bitter (bitter är jag förvisso redan. Därför borde jag kan benämna det som "ännu mer" bitter) av att äta för mycket halvfabrikat. Vad passar då inte bättre än en lättillagad pastarätt. Jag hittade ett riktigt bra
recept på en kall tonfiskröra till färskpasta. Håll till godo.

Tillagning
1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
2. Häll av vätskan från tonfisken och finhacka köttet. Skala rödlöken och finhacka löken, basilikan och oliverna. Blanda med crème fraiche, tonfisken samt dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.
3. Servera pastan med den kalla tonfisksåsen.
2 kommentarer:
Låter riktigt gott! Har du inte svängen förbi Hbg snart?? Kram
Det blir nog en nordvästskånerunda ganska så snart. Har bara lite plugg som måste lägga sig först. Jag hör av mig när jag befinner mig i krokarna. Hoppas allt är bra annars.kram
Skicka en kommentar